2011 m. sausio 24 d., pirmadienis

HIMALAJŲ DRUSKA ENERGETINIAM PATALPŲ VALYMUI

Tam naudojamos Himalajų druskos žvakidės, el. lempos ar tiesiog stambūs druskos gabalai. Jie dedami prie kompiuterio, kad neutralizuotų kenksmingą elektromagnetinį lauką. Šie druskos gabalai skleidžia teigiamą energiją ir spinduliuoja saulės energiją, kurią šimtus milijonų metų biofotonų pavidalu išsaugojo kiekviename druskos kristale. Taigi, sukomponuoti padėkle, vazoje ar tarp žvakių, šie nepaprasto grožio rausvi Himalajų druskos gabalai ne tik puoš Jūsų namus, bet ir gydis kūną ir sielą.
Dar stipresnis gydomasis ir valomasis poveikis gaunamas šylant Himalajų druskai, todėl labai veiksmingos yra Himalajų druskos žvakidės ir elektrinės lempos. Jos sukuria neigiamo krūvio jonus ore, kurie neutralizuoja sunkiuosius teigiamus jonus ir taip išvalo orą, palengvina kvėpavimą.
Hendel ir Ferreira knygoje „Water & salt“ yra teigiama, kad dėl Himalajų druskos lempų išskiriamų neigiamų jonų pagerėja imunitetas budrumas, dėmesingumas, darbo produktyvumas. Padidėja plaučių tūris ir atsparumas peršalimams ir virusams. Sumažėja migreniniai galvos skausmai, sinusitas, alerginės būsenos, retesni astmos priepuoliai.
Sakoma, kad šių lempų naudojimas gerina protinius sugebėjimus, koncentraciją, atneša ramybę ir gerovę į namus, sukuria jaukią, šiltą aplinką.
Kiekviena lempa ir žvakidė yra unikali, rankų darbo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą