2011 m. sausio 24 d., pirmadienis
HIMALAJŲ DRUSKA MAISTUI
Kasdien maistui žmogus sunaudoja 4000-6000mg. Druskos. Įprastai tai chemiškai išvalyta stalo druska, nes visų druskų užterštumas siekia 80% ir daugiau. Himalajų druskos užteštumas nesiekia 1% .Taigi, ji švari kaip krištolas, giliai po Himalajais išsaugojus nepaprastas skonio savybes ir energetiką, turtingiausia natūraliais elementais. Himalajų druska naudojama kaip įprasta stalo druska. Geriausia ją berti ant jau paruošto maisto. Taip taupiau ir kiekvienas produktas „išskleidzia“ savo skonį. Dėl ypatingo šios druskos skonio ir sveikatinimo, ją naudoja geriausi Europos ir pasaulio restoranai ir sveiko maisto gamintojai. Kartą paragavęs Himalajų druskos, niekada nenorėsi kitos.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą